s

PROIECTARE AMENAJARI INTERIOARE

pexels-pixabay-164595

PROIECTARE AMENAJARI INTERIOARE

VMSBA pune la dispozitia clientilor cele mai frumoase proiecte de amenajari interioare, dedicate spatiilor private sau publice din Bucuresti si nu numai.

            Proiectele au la baza concepte noi, speciale, care dezvaluie bunul gust pentru tot ce inseamna frumos si practic.

            Serviciul de design interior se adreseaza acelor persoane care vor sa aduca un nou aspect locuintei, spatiului comercial, biroului etc., un nou suflu ambiental, dar care, totodata, sa aduca echilibru intre principiile esteticii si functionalitatii.

            La baza fiecarui proiect, se afla o echipa care urmareste, constant, stilurile de design interior moderne, o echipa care este in tendinta cu cerintele pietei si cu nevoile clientilor. De aceea, echipa VMSBA face ca fiecare incapere sa prinda viata si contur.

            Si pentru ca cel mai important lucru pentru noi este ca clientul nostru sa fie multumit, fericit, tot procesul de discutii asupra nevoilor clientului, asupra felului in care doreste sa se simta intr-un anumit spatiu, imaginile, culorile pe care doreste sa le vada, implicarea noastra in a-i darui solutia cea mai potrivita, este maxima.

            Pentru ca in design-ul interior nu este vorba doar de amplasarea mobilei si adaugarea unor elemente de design, ci inseamna mult mai mult, mai jos sunt expusi pasii pe care ii urmaresc in tot acest proces:

  • analizeaza stilul de viata si nevoile clientului;
  • aduna informatiile si le inglobeaza intr-un concept potrivit nevoilor;
  • prezinta variante de design interior preliminare;
  • dezvolta varianta finala a conceptului si stilului de design;
  • schiteaza electronic proiectul si aduce exemple, fotografii elocvente;
  • aduna contacte de la firme care ofera servicii in domenii tehnice aferente proiectului (mecanice, sanitare, electrice, constructii etc.)
  • evalueaza financiar si material costurile proiectului;
  • gaseste alternative de eficientizare a costurilor;
  • urmareste si monitorizeaza implementarea proiectului;

 

Pentru VMSBA,, fiecare proiect de amenajari interioare reprezinta arta punerii in practica a tuturor cunostintele teoretice intercalate cu creativitatea si, cu fiecare proiect, se releva o noua provocare, un nou mod de a ambala arta frumosului.

Pentru mai multe detalii si pentru a obtine un pret amajari interioare, va rugam sa contactati VMSBA.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor